REDTED WIELERSHIRTS IN EEN FOTOREPORTAGE VAN JOSEFIENE DEGENAAR

16 October 2020 Door Sandra de Rouw Nieuws

De Utrechtse fotograaf Josefiene Degenaar van Josefiene Degenaar Fotografie maakte de fotoreportage “Tour D'Ouderkque”. De renners droegen tijdens deze fietstocht retroshirts uit onze eigen RedTed Performance lijn.

De RedTed Perfomance lijn is ontwikkeld voor wielrenners die op zoek zijn naar sportieve en hoogwaardige wielerkleding, tegen een aanvaardbare prijs. Prestatiegerichte, aerodynamische kleding met een goede ondersteuning zijn kenmerken van RedTed Perfomance. Wielerkleding die geschikt is om in te trainen, maar zeker ook voor wedstrijden. Meer informatie over de RedTed Perfomance lijn? Lees dan onze andere blog.

fotoreportage redted wielershirts - fotograaf Josefiene Degenaar

 

 
redted wielerkleding - TI-RALEIGH
 
RedTed replica wielershirt van de Nederlandse wielerploeg TI-Raleigh uit de periode 1974-1983. Een wielershirt van hoge kwaliteit en uitstekende draagcomfort. Hoogtepunt van de TI-Raleigh ploeg was in 1980, het jaar waarin Joop Zoetemelk de eindoverwinning in de Tour de France behaalde. Andere bekende Nederlandse renners die voor TI-Raleigh reden zijn onder meer Jan Raas, Gerrie Knetemann, Hennie Kuiper en Johan van der Velde. De succesvolle ploeg won diverse klassiekers en etappewedstrijden. Ook beschikbaar als wielertenue, shirt met lange mouwen en voor dames. Bestel jouw exemplaar vandaag nog.

 

 IJsboerke - wielerkleding RedTed
 
Het Belgische IJsboerke Warncke, een wielerploeg uit de periode 1979-1982. Een wielershirt van hoge kwaliteit en uitstekende draagcomfort. Vele Belgische en Nederlandse wielrenners kwamen voor deze ploeg uit. Enkele bekende Belgische renners zijn Walter Godefroot, Willy Planckaert en Roger Swerts. Onder meer Fedor den Hertog, Bert Pronk, Theo de Rooy en Peter Winnen reden als Nederlander voor de ploeg. De Duitse wielrenner Dietrich Thurau behaalde maar liefst 40 overwinningen in het shirt van IJsboerke Warncke. Ook verkrijgbaar als wielertenue. Bestel jouw RedTed retro Wielershirt van IJsboerke Warncke hier.

 

 

 
Peugeot - Wielerkleding RedTed
 
Retro koerstrui van het Franse Peugeot-Esso-Michelin. Dit shirt is uit de periode 1976-1981. Een hoge kwaliteit slim-fit shirt van RedTed, met een historische uitstraling en modern draagcomfort. Peugeot wordt gezien als een van de meest succesvolste sponsoren van het professioneel wielrennen. Vele grote wielrenners reden in dit shirt. Dit zwart-wit geblokte wielershirt is een replica van eind jaren zeventig. Race snel naar onze webshop voor jouw eigen wielershirt van Peugeot. Ook verkrijgbaar als wielertenue, combinatieset en voor dames.

 


fotorapportage RedTed Wielerkleding - fotograaf Josefiene Degenaar

 Josefiene Degenaar Fotografie

 


Voeg je reactie toe